I3 " DIBUIXANT UN NOU CAMÍ"

 Aquest curs, com cada any, la nostra escola ha donat la benvinguda a uns nous infants i a les seves famílies. Junts i juntes ens endinsem en aquest temps d'acollida, on un nou camí es va obrint pas, per anar teixint aquesta nova xarxa de relacions i vincles.

Uns vincles que es van coent a foc lent, amb la quotidianitat del nostre dia a dia, amb espais per ser i sentir i amb la il·lusió de compartir i experimentar noves vivències que, mica en mica, aniran construint allò que serà part de la nostra història com a grup, dins de l'escola.

D'aquesta manera l'escola obre les portes a la vida, per acollir instants diversos, els quals alguns d'ells deixen emergir emocions més intenses que cal transitar amb confiança, però que després, donen pas a una serenor que anuncia nous moviments.

Així és com els infants, van conquerint nous reptes relacionals i emocionals, descobrint nous espais, propostes i materials, acompanyants per uns nous referents i gaudint del plaer de la trobada amb els altres.

Per tant el moment d'adaptació o acollida no deixa de ser mai un moment de creixement per tots i totes: infants, famílies, mestres i comunitat.

Seguim endavant!!





Comentaris