SETMANA CULTURAL P3

 

Durant la setmana cultural els nens i nenes de p3 han fet diverses activitats. Com a activitats comunes, dijous vam fer una sortida per veure com està canviant l'entorn de l'escola amb l'arribada de la primavera, tot l’entorn era ple de flors de colors!


L’últim dia de la setmana cultural les aules s'han convertit en cinemes per veure "Els fruitis". A psicomotricitat hem jugat a collir pomes, tomàquets i maduixes i ho hem classificat per colors i mides, ha estat molt divertit!




A la classe de les maduixes van treure les llavors de les maduixes amb un escuradents per poder plantar-les durant la visita a l'hort dels avis d'una companya. 


Es van convertir en cuiners i cuineres i van preparar melmelada de maduixa! 


Els nens i nenes són uns grans escultors/es, ja que amb rotllos de paper de wc, pintura verda, plastilina i paper de seda van fer unes escultures d'unes maduixeres xulíssimes! 




La classe de les pomes van preparar una compota de poma, com a ingredients vam necessitar: una llimona, dos bastonets de canyella i 4 pomes. Ens va quedar boníssim!!


Durant la setmana cultural també hem fet una escultura amb els rotlles de paper per aconseguir construir una pomera per la classe.



A la classe dels tomàquets cherry vam preparar una melmelada de tomàquet cherry boníssima! Van tallar les puntes del tomàquet, van afegir sucre, aigua i el suc de mitja llimona. També hem fet entre tots i totes una escultura amb rotllos de paper higiènic, hem construït la nostra pròpia tomaquera, amb boletes de paper de seda hem fet els tomàquets cherry de color vermell i taronja, i les flors grogues. També hem fet una amanida amb goma eva, han retallat un tomàquet, un enciam, un tros de ceba, pastanaga i formatge.


Ha sigut una Setmana Cultural molt especial, malgrat les circumstàncies ens ho hem passat d’allò més bé!!


Comentaris