PROPOSTES SETMANALS

JUGUEM
Avui us proposem jocs de cartes
El bo de les cartes és que amb una sola baralla Espanyola es poden jugar a molts jocs:el burro, la brisca, el cinquillo, la mona, el solitari…


Si no coneixes les normes dels jocs demana al pare i la mare si saben algun joc i també les podeu buscar per internet.  
FEM SERVIR ELS DITETS

Us animen a practicar les figures de cordes

Aquest joc té la tira d’anys i diuen que prové de l’extrem orient. Necessites una corda elàstica o una mica de llana. Hauràs de recordar els passos i treballar la motricitat fina.

És una mica difícil!!!










FEM MANUALITATS
Què us sembla crear el vostre puzzle. En aquesta fotografia ja veieu com es fa.
No calen masses explicacions, oi què no?
FEM UN EXPERIMENT
Ha arribat el bon temps i potser trobem a faltar anar a la platja per poder fer castells de sorra, formes  amb diferents motlles, omplir el cubell i fer rius amb les pales..Hem pensat que una manera d'apropar-vos a aquest lloc , és poder fer sorra des de casa perquè jugueu com si estiguéssiu a una platja de veritat. 
  • Fer realitzar aquest experiment caldrà tenir els següents ingredients: 1 tassa de farina de blat de moro (pels alumnes al.lèrgics  al gluten podeu fer servir “maicena”, ⅛ d’oli de bebé, guix de colors i sal (per donar-li el color que vulgueu)
  • Passos a seguir: ratllar els guixos de colors amb la sal, barrejar la sal de color amb la farina, posar-hi oli a poc a poc fins aconseguir la textura desitjada per finalment jugar i passar-ho fenomenal!!!


JUGUEM

Mikado o palets xinesos  

Joc de destresa on cal anar traient els palets amb molta cura ja que la resta no es poden moure. Un cop s’han tret tots els pals, cal sumar la puntuació de cadascun en funció del color de les ratlles. El podeu crear amb palets de pinxitos .



FEM SERVIR ELS DITETS
Treballem la grafomotricitat de manera creativa. Dibuixem una cara i li fem uns cabells esbojarrats (amb diferents formes). A partir de diferents materials que podem tenir per casa, els nens i nenes hauran d’anar fent-li els cabells, segons les formes dibuixades.

MATEMÀTIQUES 

Fem fotografies amb objectes i joguines que podem tenir per casa. Els nens i nenes
hauran de reproduir el patró de la imatge. Si volem complicar-ho hauran de tenir en 
compte la direccionalitat dels objectes.  És una activitat molt bona per treballar l’atenció i concentració.



Comentaris