RECOMANACIONS SETMANALS

Bon dia famílies,
Continuem amb les recomanacions?  Doncs a continuació teniu el recull d’activitats, esperem que us agradin molt!



Si volem aprendre un munt de coses sobre els dinosaures aquest petit documental us agradarà

FEM UN EXPERIMENT
Com és la setmana de Sant Jordi i un dels seus principals personatges és el drac, hem pensat que podeu aconseguir fer ous de drac ,jijiji. Esteu preparats???A continuació us ensenyem els passos que heu d’anar seguint  per aconseguir-ho:



ENS RELAXEM
Hem de trobar la manera de relaxar-nos i estar bé amb nosaltres mateixos, potser aquest pàgina us pot ajudar.


DIBUIXEM
La millor manera que tenen els nens i les nenes per representar la realitat és mitjançant el dibuix. Us convidem a que cada dia els nens facin un dibuix lliure per explicar una acció, un dibuix per representar,... una altra manera de dibuixar per entretenir-nos és fent algun tutorial.


CUINEM
Cuinar sempre és bona idea! Recordeu d’aprofitar per què escriguin i representin la recepta.




ENS MOVEM
- Podem jugar amb papers de diari ( patinant amb un full de diari a cada peu, fent-nos una capa, arrugant i estripant el paper, fent una bola i jugar a llençar-la...) o amb teles, mocadors o llençols, construint cabanes, utilitzant-los com a disfressa o per fer lliscaments.
 - Altres activitats que es poden fer a casa ( circuits de psicomotricitat a casa, imaginació al poder!)
  - Coreografies
 Just Dance Baby Shark:



JUGUEM
Recordeu que els jocs de taula són un bon recurs per treballar   la numeració, la lògica, el respecte de les normes del joc,...
Podem ser creatius  jugar amb papers de diari ( patinant amb un full de diari a cada peu, fent-nos una capa, arrugant i estripant el paper, fent una bola i jugar a llençar-la...) o amb teles, mocadors o llençols, construint cabanes, utilitzant-los com a disfressa o per fer lliscaments.
1, 2,3 pica paret: Avancem lentament i quan el que para es gira després de pica 1,2 3 pica paret, ens quedem congelats com a estàtues. Si ens descobreix movent-nos, hem de tornar a començar des de l’inici.

ALTRES PROPOSTES

Instal·lar a la tauleta alguna de les apps referenciadas al portal Toolbox ... i acompanyar els infants en la tria de l’app, en el funcionament i durant el joc. 
Proposar un repte cada dia: cada matí poden descobrir el repte (fer alguna activitat esmentada anteriorment, fer un regal per alguna persona especial de la familia… 
Estàtues musicals: mentre soni la música ballarem. Quan pari ens quedarem congelats com a estàtues.

Comentaris