NOVES PROPOSTES

Hola Famílies , tornem a   penjar algunes recomanacions per fer amb els vostres petits i petites aquest dies.
Tingueu molta paciència i intenteu gaudir dels vostres fills , que són genials!


*JUGUEM
Fem construccions individuals o amb la família, la podeu fotografiar i  imprimir, o bé dibuixar i tenir-la de récord. Les construccions també poden ser fetes a casa amb materials per reciclar.


*ENS MOVEM
Si vols moure el cos una mica  de manera divertida:



*ESCOLTEM MÚSICA I VEIEM TEATRE
Molta música: escoltem música de tot tipus, fem lloc a la sala per ballar o tocar instruments improvisats amb objectes de casa.


*HÀBITS A CASA
Aquests dies també poden col·laborar en les tasques de casa: parar i desparar la taula, guardar la roba, fer els llits, plegar i classificar la roba, desparar el rentaplats, rentar els plats, endreçar l’habitació.


LLEGIM I ESCRIVIM
Realitzar un diari a la llibreta de classe i anar-hi incorporant: les anècdotes del dia, retalls d’imatges, petites converses, dibuixos, retalls de paraules de catàlegs...  Realitzar un diari a la llibreta de classe i anar-hi incorporant: les anècdotes del dia, retalls d’imatges, petites converses, dibuixos, retalls de paraules de catàlegs... 

Mirem contes: sols, amb els pares, amb la germana...busquem paraules, lletres, dibuixos...dibuixem el personatge, fem titelles, fem representacions....Ens inventem contes i els representem.
Uns contes molt recomanables són: Una mà de contes.




*APRENEM DEL MEDI
En aquest canal de youtube trobaràs vídeos de coneixement del medi natural que parlen de les plantes, els animals, el cos humà, el planeta terra, la matèria, l’efecte hivernacle… També trobaràs vídeos de coneixement del medi social que parlen de les diferents etapes de la història.












*ALTRES ENLLAÇOS D’INTERÈS

50 curts imprescindibles per treballar les emocions i els valors a l’aula



A l’EDU365 trobareu un gran recull d’activitats educatives pels vostres fills







Comentaris